مقادير الاكلة
نص كيلو لحمة مفرومة
2 بصلة
ورقة جلاش
توابل
ملح
فلفل
كوب لبن
بيضة
125 جرام زبدة
ملعقة دقيق
طريقة عمل الجلاش باللحمة المفرومة
نجيب صنية و ندهنها زبدة و نرش حبة دقيق
و نبدي نحط طبقة طبقة من الجلاش او طبقتين طبقتين
و كل طبقة نحطها من الجلاش ندهنها بالزبدة
و اول ما نوصل لنص المقدار من الجلاش نحط اللحمة اللي عصاجنها قبل كدة
و نكمل باقي مقدار الجلاش بعد ما حطينا اللحمة
بعد ما نخلص كل ورق الجلاش نبتدي نقطع الصنية حسب الطلب
نجهز كوب لبن مع بيضة و نضربهم مع بعض
بعد مانقطع الصنية نحط عليها كوب البن المضروب بالبيضة
ندخلها الفرن 20 دقيقة تقريبا
بالهنا و الشفا