الهندسة والفنون
مع باقة ورد عطرة منتدى الهندسة والفنون يرحب بكم ويدعوكم للإنضمام الينا

د.م. أنوار صفار

طريقة عمل صينية السبانخ باللحمه المفرومه والبشاميل %D9%88%D8%B1%D8%AF%D8%A9+%D8%AC%D9%85%D9%8A%D9%84%D8%A9+%D8%B5%D8%BA%D9%8A%D8%B1%D8%A9



الهندسة والفنون
مع باقة ورد عطرة منتدى الهندسة والفنون يرحب بكم ويدعوكم للإنضمام الينا

د.م. أنوار صفار

طريقة عمل صينية السبانخ باللحمه المفرومه والبشاميل %D9%88%D8%B1%D8%AF%D8%A9+%D8%AC%D9%85%D9%8A%D9%84%D8%A9+%D8%B5%D8%BA%D9%8A%D8%B1%D8%A9



الهندسة والفنون
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

الهندسة والفنون

 
الرئيسيةالرئيسية  البوابةالبوابة  أحدث الصورأحدث الصور  التسجيلالتسجيل    دخولدخول        طريقة عمل صينية السبانخ باللحمه المفرومه والبشاميل I_icon_mini_login  

 

 طريقة عمل صينية السبانخ باللحمه المفرومه والبشاميل

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
دكتورة.م انوار صفار
Admin
دكتورة.م انوار صفار


تاريخ التسجيل : 04/04/2010
البلد /المدينة : bahrain

بطاقة الشخصية
المجلة:

طريقة عمل صينية السبانخ باللحمه المفرومه والبشاميل Empty
مُساهمةموضوع: طريقة عمل صينية السبانخ باللحمه المفرومه والبشاميل   طريقة عمل صينية السبانخ باللحمه المفرومه والبشاميل Empty3/18/2014, 15:32

طريقة عمل صينية السبانخ باللحمه المفرومه والبشاميل 4644



  • 5]المقادير:كيلو بصل
    توم
    لحمة
    سبانخ مسلوقه
    بصل
    بشاميل
    بهارات
    فلفل
    ملح
    جبنةرومى
    جبنة موةتزاريلا



  • التحضير:كيلو سبانخ مسلوقه في ميه مغليه 3 دقايق
    ومتصفيه في مصفاه كويس قوي .. اضغطي عليها كويس
    نحمر معلقه كبيره ثوم مفروم ونضيف لهم السبانخ ونقلبها على نار عاليه لحد لما ميتها تنشف خااالص
    تحضير اللحمه المفرومه
    يتحمر بصل مفروم كتيير ويضاف له نص كيلو اللحمه المفرومه وثوم مفروم ويتظبط الملح والفلفل والبهارت وتترك على نار هاديه تتعصج وتتحمر كويس
    البشاميل نحضره
    نحمر 4 معالق دقيق في 4 معالق زبده ونضيف لهم مره واحده كوباية حليب وكوباية شوربه (دافيين) ونقلب بسرعه بالمضرب السلك اليدوي
    ومش هيكلكع باذن الله
    وفي الاخر نضيف معلقتين جبنه رومي(تركي) مبشوره ونظبط الملح والفلفل


  • الطبخ:نقلب السبانخ مع اللحمه المعصجه مع ثلاث ارباع البشاميل
    ونضعها في صينيه مدهونه زيت
    ثم نضيف على الوجه باقي البشاميل
    ونرش عليها جبنه موتزاريلا وجبنه رومي مبشوره
    وندخلها الفرن من تحت لحد لما تتحمر
    وبعدين تحت الشوايه لحد لما الجبنه تسيح

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://eng-art.yoo7.com
ابوبكر مشتهرى
مشرف القسم الاسلامي
مشرف القسم الاسلامي
ابوبكر مشتهرى


الجدي
تاريخ التسجيل : 08/12/2011
العمر : 73
البلد /المدينة : مصر

بطاقة الشخصية
المجلة: 0

طريقة عمل صينية السبانخ باللحمه المفرومه والبشاميل Empty
مُساهمةموضوع: رد: طريقة عمل صينية السبانخ باللحمه المفرومه والبشاميل   طريقة عمل صينية السبانخ باللحمه المفرومه والبشاميل Empty3/18/2014, 15:40

 هى تختلف عن عندنا بالنسبة للجبن والدقيق والإيضافات
هى سبانخ عادية ولكن لا يضاف اليها الطماطم تسلق فقط وكما شرحت سلفاً
  زى ما يقال كل واحد وله طريقته
  ربنا يعطيكى الصحة
   تحياتى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقة عمل صينية السبانخ باللحمه المفرومه والبشاميل
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طريقة اعداد طبق سلطة السبانخ مع اللوبيا
» طريقة تحضير صينية البطاطا المهروسة
» اكلات صينية
» فلفل محشي بالحمه المفرومه
» فطائر السبانخ

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الهندسة والفنون :: الاسرة :: الطبخ-
انتقل الى: