المقادير :
4 فلفل الوان
ربع كيلو لحمة مفرومة معصجة
2 كوب ارز ابيض مسلوق
كوب (شبت – بقدونس - كزبرة ) مفرومة ناعم
2 معلقة صلصة
1/4 كوب عصير ليمون
ملح – فلفل – بهارات
زيت
الطريقة :
نسخن الزيت ثم يضاف البصل و يقلب حتى يذبل ثم نضيف اللحمة المفرومة المعصجة و الأرز ونقلبهم شوية على النار وبعدين نشيلهم من على النار ثم نضيف صلصة الطماطم و كوب الخضرة المفرومة ناعم والتوابل وعصير الليمون يغسل الفلفل و يقطع من ناحية العنق و نشيل البذر ونسلقة نص سلقة في ماء وبعدين نحشي الفلفل بالخلطة اللي عملناها ونرصة في صينية وبعدين نضيف ماء وزيت زيتون في الصينية بحيث الماية توصل لنص الفلفل ويوضع على النار لحين ما يستوي وبالهنا والشفاااا
أعجبنيأ